a jaka jest różnica zmierza ku ekstremizmowi jest równie nietrafną oceną jeżeli dotyczy ostatnich miesięcy... Ekstremizm i prawica to PiS? - ja tam bym postawił inną diagnozę

dlatego się śmiałem z tego tekstu - podbudowanie tego jeszcze radiem Maryja to zlepek na potrzeby czytelnika który nie wie nic o Polsce, ale przepraszam Cię dla mnie ten tekst nadal jest bez sensu bo nie pokazuje tego co się zadziało. Nie czytałem tego co robił Ziobro, może uda mi sie dotrzeć... ale o to mi właśnie chodzi - szukać różnych informacji a nie akceptować czegoś co nic nie mówi...
i czytaj proszę też to co ja piszę - gdzie napisałem że to Ty piszesz belkot i bzdury? ja po prostu nazwałem pierwszy cytat bełkotem i dla mnie tworzenie takich zlepek to bzdury - we frakcji prawizy coś się dzieje i prosimy o komentarz deputowanego z innej frakcji - cytujemy jedno zdanie a Ty mówisz że to dowód na to że PiS się radykalizuje. Moim zdaniem jest taki sam od dawna i już dawno na nich położyłem kreskę, niestety nie wiążę też dużych szans z frakcją PJN... osoby takie jak Jakubiak mnie nie porywają...