przez PanPikus » Pn, 3 wrz 2012, 21:48
o zgrozo... pieniactwo zzizz i reszty "nowych" próbuje rozwalić Nam forum... nawet tu wleźli i chcą mieć kontrolę... jestem przekonana że w realu wyparli by się nawet jednej tu wizyty... nie mogę zrozumieć takich ludzi!!! To wolny kraj- mogą nie czytać ND, mogą nie czytać forum, mogą nie chcieć usunąć pani h z Domu Zakonnego, ale jak to u Nas jest- dają za darmo- to brać... plugawić... masa ich kompleksów wychodzi... kochani- może przenieśmy się chwilowo na WPRke, albo zamilknijmy to sie znudzi ta osoba... ja tez jestem przekonana ze to jedna osoba. W którymś poście pomyliła się i odniosłam wrażenie ze pomyliła postacie którymi chce byc... nawet kłamać trzeba umieć...
a kogo to obchodzi gdzie jest wydawany ND... kto ma chęć wiedzieć co się dzieje to czyta, nieważne gdzie jest wydawane. To wcale nie jest proste znaleźć drukarnię która drukuje gazetki, a jeszcze niedrogo, szybko i blisko... Jesli macie chęć to drukujcie swoją, macie coś do powiedzenia? wydrukujcie to ze swoimi nazwiskami... coooo???? nie macie odwagi? czy nazwisk w książce telefonicznej brak??? łatwiej krytykować... oj łatwiej....
Baba z wozu koniom lżej ..... pomyliłam się....