pierwsze Bardzo pozytywne zaskoczenie - jest fajne wygodne miesce gdzie zaparkować rower! ( a nie wszędzie niestety jest, mało gdzie, w moich 3 bankach na przykład - nie można

Przyjechałem do Urzedu z zamiarem opłacić podatek za grunt, czy jakos tak. Okazało sie że akurat trafiłem w przerwe i trzeba by zaczekać. i tu - Drugie miłe zaskoczenie - Pani urzędniczka przypadkowo spotkana w korytarzu zobaczyła że kieruje się do kasy, uprzejmie zapytała koleżanke czy nie zechciała by przyjąć zapłate mimo przerwy obiadowej, a koleżanka się oijawiła , zgodziła i zostalem obsluzony blyskawicznie i z pięknym uśmiechem.
wyszedłem zadowolony, w tunelu pkp trzecie mile zasmkoczenie, mimo że wczoraj padało - sucho, nie ma kałuży nacały tunel jak było przed tym. i już wniebowzięty wychodze na góre po "swojej" stronie Piastowa - a tam Wiosna, słonce i malarze odnawiają sciany i kolumenty filary - piękną konstrukcje przed fontaną na bialo. Takie ot miałem dziś 4 miłe zaskoczenia od wizyty w Urzędzie miasta.
p.s. napisałem i nagle się zaczełem zastanowiać - czy też nie lamie takim postem regulaminu "Reklamy w tym dziale nie są dozwolone." ?