Ok, ale powiedz mi - czy gdyby nagle wszyscy stad odplyneli do innej strony - przeciez to bedzie martwe miejsce, taki swoisty "slup z ogloszeniami".
Chyba kazdy "madry inaczej" zauwazy ze skoro nie ma mozliwosci rozmawiania tutaj - to rozmowy przechodza na strony o tej samej / zblizonej tematyce. Skoro tam sie ruch generuje tzn ze jest zainteresowanie, i taka forma wyrazania opinii jest potrzebna. Ja mysle ze kogos jednak bedzie obchodzilo co dzieje sie na stronie nieoficjalnej, skoro na oficjalnej moze nie byc mozliwosci zabierania glosu

Spojrz - na gronie, ktore swojego czasu bylo otoczone nimbem niedostepnosci, swojego rodzaju elitarnosci - a teraz w zasadzie jest tam kazdy - w temacie o Piastowie dzieje sie.. niewiele. A tak naprawde to nic. W zasadzie zero zainteresowania tym co miasto moze zaoferowac, albo tym czego sie od niego oczekuje, zero wiezi z tym miejscem... No to czego oczekujemy, skoro nawet mlodzi nie maja pomyslu, albo maja to gdzies ?
Kolega z marketingu bal sie negatywnych wypowiedzi, tudziez nie idacych w parze z wizerunkiem firmy lub odbiorem spolecznym, a przeciez nie chodzi o to zeby takie posty wycinac. Poza tym - nie do kazdego produktu potrzebna jest dyskusja. Ja na swojej firmowej tez o tym myslalem, i sam sie od tego pomyslu odwiodlem. I moze to i dobrze, bo trudno pogodzic prace, zabawe w www, czytanie i odpisywanie na posty itp itd. Ja tez chce miec czasem wolne

i mniej zmartwien na glowie

\
Przytocz powody, jesli mozesz, nie wiem czy miasto mozna przyrownac do firmy, ale chetnie poslucham. Mozesz na prv, zeby nie zamydlac glownego watku.