@norbiko1
Ja na dziś nie mam konkretnych pytań do Burmistrza. I nie dlatego że Piastów mnie nie obchodzi, tyle że
1. Mam mnóstwo wątpliwości co do pewnych działań, ale nie mam pomysłu jak można byłoby pozmieniać pewne rzeczy by lepiej się toczyły,a bicie piany dla samego jej bicia mnie nie interesuje, na dyskusje zaś przy kawie z których nic nie wyniknie, najzwyczajniej nie mam czasu. I uważam, że szkoda też czasu Pana Burmistrza.
2. Uważam że Burmistrzowi trzeba dać trochę czasu, a w tym czasie popatrzyć co robi i jak. Co nie znaczy, że to patrzenie ma się odbywać w kompletnej ciszy. Czy to Burmistrz, czy RM do wyborów stawali z jakimś programem w którym pięknie opisywali co zrobić by było lepiej. I są zobligowani do działań, ja natomiast mam ten luksus posiadania tylko przemyśleń.
3. Pan Burmistrz uaktywnił się ostatnio na forum ,i chwała Mu za to. Daje to możliwość zdobycia informacji aktualnych z "pierwszej" ręki, a Panu Burmistrzowi daje możliwość spokojnego przemyślenia odpowiedzi zanim ich udzieli.
I wierzę, że ta aktywność będzie z korzyścią dla obu stron.
I nie jest tak, że nic mnie nie wkurza. Bo wkurzają mnie np. te sylwestrowe fajerwerki, zwłaszcza w czasie gdy pieniędzy brakuje na wszystko, a ja mam poczucie puszczonych w niebo pieniędzy, ale wiem że wielu osobom, w tym Tobie się to podoba, więc może właśnie dla tych osób jest to potrzebne.
Natomiast, trzeba przyznać, że swoim postem zrobiłeś sobie iście "wejście". Bo mnie na przykład swoją wypowiedzią i użytymi w niej określeniami najzwyczajniej w świecie uraziłeś.
Pozdrawiam mimo wszystko w poczuciu "złudnej anonimowości"