Bardzo dobrze.
Rozmawiaj ze mną na dowolne tematy i o wszystkim, a najlepiej w realu.
"Jesteś zmanipulowany nie rozmawiam z tobą" to dość często słyszę, nie od ciebie, generalizuję.
A ja mówię: "Jesteś zmanipulowany, rozmawiam z tobą."
Proszę bardzo, rozmawiajmy o ekonomii, obronie, emeryturach, polityce wewnętrznej, zagranicznej, wolności słowa, i tak dalej.
Ale żeby nie odbiegać, o czym tak naprawdę teraz rozmawiamy?
O wyborach, tak?
Cały czas utrzymuję argument, i twoje wypowiedzi zdają się to potwierdzać, że jedynym argumentem za głosowaniem na PO jest straszenie pisem.
Przestałeś robić ze mnie pisiora, ale nadal rzucasz teksty typu "urobiony przez gazeta polska".
Nie czytam. W ręku nie miałem. Ale owszem kupuję teraz dziennik gazeta polska żeby wesprzeć finansowo, bo potrzebny jest w PL medialny pluralizm.
Stawiasz znak = między media które nazywasz "prawicowe" a resztę, ale tej równości nie ma.
Dominują na Polskiej scenie media które przez cały okres istnienia PO skrajnie mu sprzyjały, teraz od niedawna rzekomo "przekręciły wajchę", co nie jest prawdą.
Konkurencja jest drobiną przy medialnych domach Agory, ITI i Polsatu. I to one mają największy wpływ na tworzenie wizerunku rzeczywistości wśród Polaków.
Tylko ktoś zapomniał ci powiedzieć że telewizja publiczna od początku swojego istnienia służyła władzy, i co wybory to się zmieniała część kadry. AWS, SDL, cała reszta. Dopiero za PISu prywatne media podniosły larum.
A o przejmowaniu Rzepy słyszałeś w ogóle? O pozywaniu przez Sikorskiego portali tak że pozamykały fora? Mam sypać przykładami?