Witam 'złybohaterze". Na wstepie chcę Ci pogratulować dociekliwości.
Jednak sądzę, że nigdy nie doczekasz się prawidłowej odpowiedzi od Zarządu Spółdzielni lub kompetentnych ich pracowników. Pytanie dlaczego?
Odpowiedź jest prosta, lepiej nie odpowiadać bo odpowiedź generuje następne pytania i tak dalej itd. Zresztą niech ta "gawiedź" spółdzielcza mniej wie to będzie lepiej spała(takie jest odczucie). Po co ma się wychaylać z za biurka teraz jak do tej pory tego nie czynił, czy to sam, czy przez uprawnionych pracowników.
Wsród forumowiczów jesteśmy my spółdzielcy, członkowie naszej spółdzielni i jesteśmy lekceważeni, dlatego że chcemy uczestniczyć w życiu spółdzielnianym za pomocą forum dyskusyjnego. Na nasze pytania powinien na forum odpowiadać kompetentny pracownik ze spółdzielni ale oni tego nie mogą zrobić bo Prezes im zakazał!!! Boją się o utratę pracy. Z Rady Nadzorczej (mimo, że Ci jakiś członek coś odpowiedzał) to sami nie wiedzą tak naprawdę jak to jest z tymi kredytami - bo niby skąd?
A przecież czytają to forum, bo ostatnio sam zauważyłem,że jest tu wiele ciekawych informacji i wypowiedzi, które pokazują wg mnie o bezczelnych oszustwach w ich gronie. Więc nie oczekuj "złybohaterze" sensownych odpowiedzi na ten problem tutaj na forum. Żadna osoba ze spółdzielni tego nie napisze, żadna osoba z RN tym bardzej tego nie zrobi bo nie "kumają". Wydaje mi się, że przynajmiej powinna dla Ciebie to zrobić jedna osoba - a jest nią Przewodnicząca Komisji Rewizyjnej RN pani Halina W. Przecież ta pani jest z zawodu księgową więc powinna odpowiedzieć, tu na forum dla wszystkich jak to jest z tymi kredytami termomodernizacyjnymi. Na pewno wie więcej niż członek (członkowie) Zarządu bo musi ich kontrolować pod względem formolno-prawnym. I co milczy! pozostali członkowie RN np. z Komisji Technicznej też !!! A dlaczego RN taka "bystra" taka "kompetentna" taka "prawa" nie zobligowała Prezesa do tego aby udzielał właściwych odpowiedzi na forum? Nie doczekamy się!! Nie mamy na co liczyć, bo to jest układ hermetycznej puszki.
Ja nadal oczekuję (pozytywnie) na odpowiedź Spółdzielni na zadane pytania, bo to dotyczy nas wszystkich!!!