przez Grzesiek » Śr, 25 lut 2015, 23:12
Udowodnij że to kłamstwo - to ty wyciągasz wniosek, to po pierwsze. Innymi słowy - udowodnij, że na moment pisania przeze mnie postu, którego treść w niewątpliwie elegancki sposób kwestionujesz, w bazie whois były takie informacje, jak twierdzisz. Pewnie potrafisz. Nie interesuje mnie stan bieżący, ponieważ tak się składa, że mam zarejestrowane kilka domen i wiem, że mogę ukryć wpis w bazie whois (jak również go przywrócić) przy pomocy kilku kliknięć oraz czasu niezbędnego na propagację danych.
Po drugie udowodnij, ze ipmedia jest właścicielem, i czego, bo jednak stwierdzasz, że nie domeny. Na pewno potrafisz, na pewno masz jakiś dowód - może np. kopię faktury za domenę, wystawioną na ipmedia. Jeśli właścicielem domeny jest osoba fizyczna, jak piszesz, to wtedy nie firma. Przeczysz sam sobie. Więc kto tu pisze kłamstwa i bzdury?
Napisałem - nie będę się kopał z koniem, bo nie mam zrzutu ekranu i nie uważam żeby był mi do czegokolwiek potrzebny.
Swoją drogą - zaiste, maniery tu panują przedziwne, co zapewne przekłada się zachętę do aktywnego uczestnictwa na forum. Nic, tylko pogratulować, tak trzymać.
Zaś nieaktualny regulamin (prawdopodobnie, jak twierdzisz), kwalifikuje się do GIODO, ponieważ przez stronę gromadzone są dane osobowe, potrzebne np. do zamieszczania ogłoszeń. Bo w końcu każdy posiadacz konta chciałby wiedzieć, kto właściwie przetwarza podane tam dane.