przez sapiecha1 » Śr, 11 lut 2015, 7:43
A ten znowu swoje z uporem maniaka.
Póki @przynadziei mnie nie usunie na moje życzenie, to pomogę mu podjąć decyzję by zrobił to szybko. Przepraszam @przynadziei że znów dokładam Ci roboty, ale już tylko Ciebie cokolwiek to forum interesuje od strony administracyjnej, a wiem że robisz to tylko dlatego bo lubisz ład i porządek.
Czy ty @denis80 chcesz, czy musisz gnębić ludzi, niszczyć forum?
Około 2, lub 3 tygodni temu napisałem, że nie znamy szczegółów negocjacji, że najprawdopodobniej zostały utajnione i że zakładając podobny wzrost cen jak za autobusy, władze miasta pewnie musiały ostro negocjować by nie było podwyżki. Prosiłem wszystkich by szukali pewnych danych, a nie tylko wróżb z fusów. To że ZTM podało taką informację może być nie pierwszą już podpuchą, na którą takie prostaczki jak ty się łapią bo chcą się złapać, bo im na tym zależy. Ja poczekam z oceną, gdy inne gminy (skoro nasza nie chce lub nie może) podadzą jak zmieniła się kwota dopłaty do kolei w ramach oferty Wspólny Bilet, a ile chciał ZTM. Ktoś w końcu pęknie i poda te dane, bo ZTM zawsze umiał czarować. Nawet podając rzetelne dane, podawał je w taki sposób by omamić społeczeństwo, co im wielokrotnie wytykano.
A ty zamiast jątrzyć na forum i ściągać filmy w 4K idź lepiej do lekarza. Masz wiele symptomów mówiących o tym że należy cię izolować jako osobnika którego celem jest niszczenie, w tym niszczenie lokalnych więzi społecznych. Kto ci zrobił tak wielką krzywdę, że przypiąłeś się do tego forum by się mścić w taki a nie inny sposób?