przez ewaz » Cz, 1 gru 2011, 11:01
ja mam bardzo złą opinię o tej pani, i niestety córka nie chodzi już dziś na religię. Wcześniej – klasy I-III nie było problemu, odkąd w IV klasie nastała pani Michalska, za nami półtora roku zmagań z niesprawiedliwością, nietolerancją, mobbingiem i zachowaniem które zwyczajnie nie przystoi pedagogowi, a zwłaszcza katechecie. I to nie jest tak, że są to jakieś puste zarzuty które piszę tylko na forum, od jesieni ub. roku próbowaliśmy rozmawiać, zgłaszałam problem na zebraniach rodziców, rozmawiałam niejednokrotnie z dyrektorem. Niestety z zerowym skutkiem. Nie jestem zadowolona że byłam zmuszona, w trosce o dobro mojego dziecka zabrać je z religii, bo to wybór mniejszego zła. Jestem z Piastowa, mam tu rodzinę i ogromne grono znajomych, kiedy opowiadam o tym problemie, słyszę że tak jest od dawna. Strasznie frustruje mnie fakt, że co? Nikt niczego nie może zrobić? Ja mogę o tych naszych przykrych doświadczeniach napisać więcej, tylko nie wiem czy to kogoś interesuje, a nie chcę narzekać sobie a muzom. ewa