przez obserwator » So, 15 sty 2011, 8:03
Znowu jakaś wojenka? czy wojna?
LEPIEJ ZROBIĆ PODZIAŁ SPÓŁDZIELNI, TO KAŻDY BĘDZIE MIAŁ SWOJĄ!!
To już sięga granic idiotyzmu. Znowu tracone są pieniądze!!!
W zawiadomieniu o proponowanym porządku obrad nie ma żadnego punktu, mówiącym co będzie przedmiotem dyskusji tego zebrania. Czy to ma być p. 6? Więc tak na dobrą sprawę nie wiadomo o czym tam się będzie dyskutować, pewnie o nowych majtkach Krysi, czy pijanym Bolku. Ja jako potencjalny uczestnik tego zebrania powinienem wiedzieć o czym będzie dyskusja, aby merytorycznie się przygotować i odpowiedzialnie głosować! Stwierdzenie w p. 3 - "przyjęcie porządku obrad - podjęcie uchwały" stanowi dla mnie głupotę i robienie w jajo naiwnych członków S-ni, bo na tę chwilę wygląda, że zebranie walne będzie zebraniem towarzyskim. Ciekawe, jeżeli ktoś zbiera podpisy i ktoś się podpisuje pod takim pismem, to w tym piśmie powinno być napisane czego ono dotyczy. Treść takiego pisma powinna zawierać przyczynę zwołania zebrania walnego. I ta przyczyna powinna mieć odzwierciedlenie w porządku zebrania. A my tu mamy co? wielkie zero !!!
Kto nas członków wprowadza w błąd? Czy Zarząd nie podając celu zwołania zebrania z pisma członków, czy ci członkowie którzy złożyli takie pismo zataili w nim powód zwołania. A może jest to czysto informacyjne ZW, zwołane przez zarząd?
Jak by nie patrzył znowu robiony jest kocioł przez jakieś osoby? Może mają rację, może nie, ale to musi być zrealizowane na logicznych, normalnych i uczciwych zasadach. Dla mnie jest to znowu kosztowna zabawa. Znowu jakaś grupa szuka z nudów zajęcia, władzy kosztem innych spółdzielców.
- Załączniki
-
- 2011-02-05 zebranie walne.jpg (140.61 KiB) Przeglądane 8600 razy