Hey,
Fajnie że wreszcie się odezwałeś.
Powiem tak. Ja też pracuję jako informatyk w dziale IT ale nasze wizje forum dyskusyjnego są inne.
Zgadzam się z Tobą, że forum to miejsce wymiany poglądów a nie zbiór jak to nazwałeś "wodotrysków" - jednak powinieneś zrozumieć że utrzymanie forum tylko w dobrej "formie technicznej" to część sukcesów. Nie wiem też dlaczego większość włącznie z Tobą na niektóre ciekawe modyfikację krzyczą "wodotrysk" "ficzer!"
SEO to też wodotrysk ? Nie wydaje mi się. Poza tym nie wiem skąd wzięło się stwierdzenie że ktoś tu przyszedł i chce zrobić z forum portal reklamowy ? Nie przypominam sobie też żebym gdzieś coś takiego robił.
Jak już pisałem wcześniej - zaproponowałem pomoc zupełnie bezinteresownie dla moich sąsiadów. Nie wiedziałem że spotkam się z samą krytyką - bardziej liczyłem na ożywiana dyskusję w tej sprawie.
Co do Facebooka,chatów i nakazowi rejestracji dobrze wiesz że jest to kwestia ustalenia,dogadania i odpowiedniego skonfigurowania forum i przepraszam że to napisze ale zrobienie nagłówka z ładnym logo to są 2h włącznie z zabawami w photoshopie. Widzę, że po prostu nie masz czasu i nie jesteś wstanie w pełni poświęcić się rozwojowi tego forum w tym momencie - dlatego też zaproponowałem pomoc. Powtarzać się nie będę kontakt zemną jest czy to poprzez PW czy mail więc jeżeli będę potrzebny będzie można mnie znaleść
Pozdrawiam sąsiadów