Witam serdecznie wszystkich forumowiczów,
W poszukiwaniu regionalnych portali informacyjnych odnalazłam następującą stronę:
Po dokładnym przejrzeniu stwierdziłam, że jest to najwidoczniej "młody projekt" ale z czasem może stać się niezłym żródłem informacji.
Zauważyłam również, że jest w nim możliwość dodawania artykułów przez internautów tak więc będzie można nagłaśniać sprawy związane z naszym miastem na większą skalę, niż tylko na forum. Ja chętnie bym obsmarowała pseudo reklamy naszych radnych, zwłaszcza że zbliża się rok wyborczy i znów wszystkie ogrodzenia i słupy będą zaśmiecone plakatami typu głosuj na mnie bo warto, a dla miasta chcę zrobić itd. itp.
W oczy rzuca katalog firm co prawda na razie jest ich tam niewiele no ale liczę na więcej, może wtedy uda się szybciej znaleźć poszukiwaną firmę z piastowa czy innego pobliskiego miasta.
Chciałabym wiedzieć jak Wy się zapatrujecie na ten pomysł, bo jak dla mnie zmniejszenie portalu typu WP czy Onet do skali lokalnej jest całkiem niezłe.
Inny nieźle działający portal lokalny to , niestety dotyczy on Szczecina a nie Naszego Piastowa