Jeżeli ci się nie chce czytać moich postów trudno - ja nie będę powtarzał bo pisałem nie raz tylko Ty masz klapki na oczach - pisałem o edukacji, wprowadzeniu opodatkowania, cemntarzach itd, nigdy się nie odniosłeś do żadnej z propozycji bo wolisz powtarzać o katolikach którzy są okropni...
Gienku drogi zanim napiszesz że konfabuluję - przejrzyj moje posty i to udowodnij
bo inaczej moge odpowiedziec to samo - u Ciebie samo ble ble ble - uogólnienia, brak argumentów i ignorowanie odpowiedzi na Twoje posty. ucepiłeś się podatku kiedy nie potrafisz udodowdnić że rozwiązuje jakiekolwiekkwestie przez ciebie poruszone...
na dodatek demagogię uprawiasz wspaniale - to Kościół wg Ciebie przejął zabytki? W takim razie powiedz to historykom, turystom i wszystkim obywatelom że żądasz aby wszystkie zabytki architektury sakralnej przestały być udostepniane bo przecież są własnością Kościoła z którym Ty nie chcesz mieć nic wspólnego i jako obywatel żadasz aby Państwo przestało je uznawać za dziedzictwo narodowe.
Przypomnę że temat to podatek kościelny w Polsce więc nie pisz żadnych bzdur o pojedynczych przykładach nieprawidłowości skoro nie chcesz czytać o żadnych dobrych działaniach Kościoła. Bądź konsekwentny
KK chwali się swoimi osiągnięciami? przecież to Ty twierdzisz że nic nie wiesz o tym że coś robi - nie ma np serduszek na ulicach i całego dnia w tvp... i od kiedy to dzieło jest z twoich pieniędzy???