@maluch:
"Brzeziński nie przegrał z zimą tylko z faktem głosowania przeciw Niemu, ale na pewno nie za Kubickim. To Tusk wygrał!"
- tak sobie tłumacz...
zresztą tłumacz sobie jak chcesz...nawet atak UFO (...które pewnie jest z PO...)
grunt że i tak wyszło jak wyszło...
a to, że sobie pogadasz.... postękasz... to mało kogo obchodzi
uważajcie na spiski PO
"poza tym, jeśli ktoś myśli, że Kubicki będzie brał pod uwagę wolę mieszkańców, to się grubo mylicie"
- taaa... bo p.Brzeziński zawsze brał pod uwagę wolę mieszkańców...
"Niestety, auta już Kubicki nie przerejestruje, będzie jeździł miejską Octavią"
- dla mnie to on nawet polonezem może jeździć na rumuńskich blachach mało mnie to obchodzi...nie wchrzaniam się w czyjeś życie...niech robi co chce...
"a tak wogóle jego sympatycy zostawili go na pastwę losu, przed ciszą wyborczą. Sam jeździł z synkiem i rozklejał swoje badziewne plakaty"
- to mu się chwali, że sam coś robił a nie posługiwał się sługusami jak p.Brzeziński...
"Przykro patrzeć na przyszłośc Piastowa, bo główny burmistrz i jego zastępcy powinni stanowić trzy głowy, a oni, niestety nawet pół głowy nie są w stanie złożyć ze swoich łepetynek"
- przykro to patrzeć że niektórzy nie potrafią przegrywać...albo jesteś z NP albo z otoczenia Brzezińskiego...albo już sama niewiem skąd żeś się urwał... zalatuje mi tu Prezesem Yaroslavem na prochach...
"Rozliczymy ich ze wszystkiego, niech tylko nie będzie dobrze"
- a co ty taki ochoczy do rozliczania?...jakoś p.Brzezińskiego nie uśmiechało Ci się rozliczać z 20letniej kadencji...