przez azazel » Śr, 24 lis 2010, 20:51
Oj kwiatuszku (hiacynth),
prześledziłem twoje wpisy i dostrzegam pewne niekonsekwencje i co gorsza brak spójności, dlatego, ośmielam się zadać kilka pytań dodatkowych, na które proszę odpisz, tak żebym odszukał ich ukryty sens (cytować nie będę szkoda miejsca na forum i mojego czasu):
- po pierwsze, jesteś wolnym człowiekiem, samodzielnie podejmującym decyzje i godzi się na ewentualne konsekwencje swojego postępowania, dlatego pytam skoro przez ostatnie 20 lat tak źle żyło się w Piastowie, gdzie nie ma sklepów, multipleksów, parkingów wielopoziomowych i czego tam jeszcze Tobie brak to dlaczego nie przeprowadziłaś się gdzieś gdzie będzie dla Ciebie i Twojej rodziny lepiej?
- po drugie, oczekujesz zmian, jak wszyscy, bo niestety nie urodził się taki co dogodzi większości, a przy naszej pieniackiej naturze to oczywiste, jeżeli oczekujesz zmian to proszę abyś napisała jakie to zmiany i jak je wprowadzi Twój kandydat w ciągu jednej kadencji?
- po trzecie - policzyłaś ile miałby kosztować proponowane zmiany, i kto ,i z czego miałby je finansować, z pustego Salomon i nie naleje. Jeżeli ciocia unia to strasznie niepewne źródło finansowania wymyślnych projektów.
Tutaj to tyle, tak czy owak czekam na odpowiedź, reszta na właściwym wątku.
Co do debaty to chyba lepszym pomysłem byłaby inicjatywa oddolna czyli zaproszenie kandydatów do debaty zorganizowanej przez niezależną instytucję.
Nie karmić trolla.