przez Papillon » Pn, 27 lut 2012, 21:36
Witam. Chciałem ostrzec mieszkańców naszego miasta. Otóż tydzień temu ktoś umyślnie podpalił naszą szafę która stała zapakowana w kartonach obok naszych drzwi i czekała na odbiór przez kupującego. Wg policji nie ma możliwości aby było to zaprószenie ognia, było to celowe podpalenie. Nadmienię iż mieszkamy z 3 tygodniowym noworodkiem co słychać na bieżąco więc jeśli ktoś był koło naszych drzwi musiał to słyszeć co sprawia, że jest to bardziej perfidne. Gdyby nie przypadkowe otwarcie drzwi przeze mnie pewnie za późno zorientowalibyśmy się że cała klatka schodowa jest w dymie. Na szczęście naszemu Maluszkowi nic się nie stało. Zdążyliśmy uciec. Przestrzegam aby nie wpuszczać na klatkę schodową nieznajomych tym bardziej osób młodych, wg Policji zrobiła to jedna z osób które przesiadują na naszej klatce. Radzę wzmożyć czujność bo jak widać osoba(bądź osoby) ta nie ma skrupułów. Policja nic nie może z tym zrobić. Policjant powiedział że nawet patrolów nie można zwiększyć bo jest ich tylko dwóch na całe miasto. Mam nadzieję że ten post ostrzegł choć trochę.
Pozdrawiam.
Łukasz