przez denis80 » N, 24 maja 2015, 22:21
PMK nie ma dzieci więc nawet nie wie o czym pisze. Wyszło to przy okazji omawiania budowy przedszkola na Godebskiego, a teraz przy okazji finansowania sportu dla dzieci na Piaście i rejonizacji w szkołach. To taki typowy troll co się zawsze odzywa, bo myśli że jest mądrzejszy i wszystkie rozumy pozjadał.
Poprzednicy planowali rozbudowę SP2 chyba właśnie po to aby dzieciom było do szkoły bliżej, ale nowe władze myślą jak tu uratować dwie koleżanki radne w LO Mickiewicza i pod hasłem "tradycji" będą pompować grube setki tysiące PLN w liceum o wątpliwym poziomie nauczania. To tak taka idea fix, aby im się żyło lepiej, bo nieważne są dzieci tylko stołki dla swoich kolegów.
Prawda jest też taka, że wybrali ich mieszkańcy w demokratycznych wyborach a teraz pozostał tylko płacz i zgrzytanie zębów. Trzeba było być bardziej aktywnym przed wyborami, bo ONI czuja się jak widać bezkarni i potrwa to jeszcze 3,5 roku. A przykładem arogancji i bezkarności są właśnie wpisy PMK, bo co im teraz zrobisz? Ostrzegałem przed wyborami, pokazywał i przypominałem jaki jest Szuplewski ale nikt nie słuchał, a propaganda NP zakrzyczał mnie tu na forum a nawet zawiesiła. Teraz to można jedynie piętnować ich poczynania i za 3 lata pokazać je jako "dowód w sprawie".
Trollu - jak nie musisz to nie pisz