Wybacz "żołnierzyku" NP ale, to własnie NP chwaliło się wzrostem wydatków do 9% i PMK pisał nawet, że to bardzo dobry trend, ale dzięki Tobie dowiedzieliśmy się, że to nie jest zasługa NP, tylko Kubickiego. Co za wstyd
Wiemy także, że niewiele w tym budżecie mogli zmienić, czyli również relacji wydatków bieżących do dochodów.
I jak się należny domyślać, jednymi autopoprawkami jakie mogli nanieść, a którymi się również chwalili, mogły dotyczyć nazw ulic, którymi nowa władza zajmie się w pierwszej kolejności. I pewnie przez "przypadek" znalazła się tam ulica nowego burmistrza, która takiej pilnej interwencji nie wymaga.
Poprzednicy nie "przewidzieli" wzrostu wydatków na transport, tylko wpisali do budżetu, to co sami uzgodnili lub wynegocjowali z ZTM. W takim razie NP wynegocjował dodatkowe 80 tys. zł,. Ciekawe tylko na co te pieniądze poszły? Może na dwóch kolegów-doradców, bo ich budżet poprzedników przecież nie przewidywał.
I dla jasności, nie zwalałem winy na NP, za to że wynegocjowała 80 tys. obniżki. Pisałem, że jest to tak wielki sukces, oczywiście na miarę nowych władz, którym koniecznie trzeba się chwalić na lewo i prawo.

.
Ale z braku prawdziwych sukcesów i ten przyjmiemy jako zapowiedź następnych bardziej spektakularnych, czego Tobie i sobie życzę.
To co piszę, to nie plucie, tylko patrzenie nowej władzy na ręce i wiem, że wam się to nie podoba i zrobicie wszystko aby mnie uciszyć, bo przeszkadzam im w prowadzeniu polityki, tak dobitnie przez kogoś nazwanej
„Teraz K**** My”'