przez sapiecha1 » Pt, 16 sty 2015, 13:58
@przynadziei, czy masz kontakt z @defi? Jesteś mocniej umocowany na forum.
Chciałbym z lekka uporządkować "wymianę zdań", ale jak słusznie zauważył @denis80, nie możliwości zakładania nowych wątków. Chciałem dla takiej takiej "pyskówki", by powstał wątek "Hyde Park Miejski" i "Hyde Park Kościelny". Te dwa tematy ściągają największą ilość "ostrej", a czasem też bezsensownej wymiany zdań. Nie wiem jak @defi obecnie obsługuje forum Pruszkowa, bo nie wchodziłem, ale mam wrażenie że wraz ze zmianą władzy odsunął się, bądź został odsunięty od administrowania, a może jego umowa wygasła i nie zdążył się pożegnać z nami.
Faktem jest, że komunikacja poprzez oficjalną stronę miasta, czy też pomiędzy nami na forum dyskusyjnym mocno kuleje i jakoż dziwnie zbiegło się to ze zmianą gospodarza w urzędzie. Czas by i tu zapanował jakiś ład i porządek.
@PMK, nie myślałem o zapleczu PiS-owskim, ale starszym, mafijnym, co nie zmienia faktu, że mamy podobne problemy jak mieszkańcy powiatu Wołomińskiego, ale że tak powiem "najazd" zarówno na Warszawę, jak i powiat pruszkowski działaczy z powiatu Wołomińskiego jest mocno zauważalny. Może to tylko skutek tego, że są bardziej aktywni od nas i nie "mieszczą" się już u siebie.