Cztery linijki teksty a tyle jadu

Ale zniżę się do twojego poziomu i ci odpowiem. Otóż ja nie krytykuję konkurencji bo nie kandyduję w wyborach. Krytykuję konkretne osoby, które kandydują wystawiając się tym samym dobrowolnie na publiczną ocenę swojej osoby, swoich dotychczasowych dokonań i planów na przyszłość. Krytykuję również głupawe wypowiedzi osób nieznających się na rzeczy i zabierające głos w dyskusji nie wiadomo w sumie po co. Jeżeli ja nie jestem członkiem spółdzielni mieszkaniowej i niewiele wiem o jej funkcjonowaniu to nie wypowiadam się w tych nielicznych wątkach dotyczących tej tematyki. Tego samego oczekiwałbym od osób które nawet nie znają kompetencji organów do których przeprowadzane są wybory a się mądrzą.
Na koniec dodam, że bawi mnie niezmiernie to jak nie możesz przeżyć faktu iż bez względu na wynik II tury władzę sprawował będzie Nasz Piastów, a ewentualny burmistrz z PiS będzie miał niewiele do powiedzenia. Ale tak zdecydowali mieszkańcy. Lepiej byłoby pójść na współpracę niż na wojnę, bo w analogicznej sytuacji (która na razie jest tylko teoretyczna) w Brwinowie burmistrz Guzik stojąc w opozycji do RM został chyba rekordzistą w ilości nieotrzymanych absolutoriów, miał na koncie referendum w sprawie odwołania, aż w końcu nawet nie wszedł do II tury i zniknął w politycznym niebycie