przez sapiecha1 » Pn, 10 lis 2014, 18:27
Dawno mnie tu nie było, czytałem tylko, nic nie pisałem, ale czas coś napisać.
Widzę nowe osoby które krytykują forum jakie to jest "be", a mimo to przyłączyły się do dyskusji. Bardzo przypomina mi to dyskusję po odejściu x. Jana, gdy pojawiło się dużo nowych, agresywnych forumowiczów, którzy później zniknęli.
@Bliski, poczytaj sobie netetykietę. Jeśli piszesz wielkimi literami, oznacza to że krzyczysz. Czy naprawdę krzyczysz, czy jesteś aż tak "cienki".
Co do ankiety na WPR24. Wynik może zrobić kilka osób. Sam nabijałem punkty na "modernizację roku" jako lokalny patriota, choć nie uważam by ten "twór" (ni to budynek, ni to kontener) na to zasługiwał, ale nam, mieszkańcom Piastowa należy się czasem pozytywna wzmianka o mieście w różnych mediach, a dzięki tym głosom była. Podobnie jak głosy pojawiają się plusy i minusy przy komentarzach. Czasem w 5 minut przybywa 30 minusów, bądź plusów. Fajnie, prawda?
Co do pani kandydatki PiS. Jest, bo być musi. Czy jest znana? Absolutnie nie. Pierwszy raz słyszę to nazwisko. Fakt, nie udzielam się podobnie jak przeszło 50% mieszkańców miasta. Więc pytałem sąsiadów, znajomych, nic, typowy "spadochroniarz", więc nie siejcie fermentu że jest tak znaną społeczniczką, bo nie jest. Wypłynęła na fali wyborów i jeśli nie wygra (a PiS ma naprawdę godny pozazdroszczenia elektorat), zniknie tak jak się pojawiła.
Dyskutujcie dalej, ja sobie Was poczytam, a wyniki za tydzień i tak pokażą kto wygra.