No dobra to przytoczmy parę ciekawych wpisów z WPR. Widzę, że zwolennicy NP są tylko na forum od szukania haków i innych brudnych rzeczy. No ale co zrobić widocznie taki reprezentujecie poziom.

No ale żeby wasza sielanka nie trwała w najlepsze to popsuje wam troszkę dobry klimat.
akademia Dodano: 2010-11-28 - 18:27
Dzisiaj w MOK-u odbyła się akademia na cześć towarzysza Zdzisława. Lokalna aktywistka wyraziła podziękowania, że dzięki codziennemu trudowi towarzysza Zdzisława nie ma w Piastowie telefonów na korbkę i furmanek. Sam zaś towarzysz Zdzisław przemawiał z 1,5 godziny, po czym zamknięto akademię. Pytań nie wolno było zadawać, bo wiadomo, wróg czycha, ale towarzysz Zdzisław zgodził się, aby pytania przesłać Mu e-mailem. Towarzyszu Zdzisławie, kolektyw piastowski dziękuje Ci, że nie ma wojny i za ochronę przed warchołami.
km Dodano: 2010-11-28 - 19:01
"Spotkanie" Brzezińskiego z mieszkańcami Piastowa było żenujące. Czułam się jak za PRL. Na spotkaniu kandydata na burmistrza nawet nie pozwolili zadawać pytań! Takiego zlekceważenia ludzi już dawno nie pamiętam.
piastowianka Dodano: 2010-11-28 - 19:06
Też byłam na Akademii ku czci obecnego burmistrza. I powiem jedno "NO COMMENTS". Czegoś takiego (czytaj: braku poszanowania wyborcy i akademii niczym z minionej epoki) dawno nie widziałam. Spotkanie odbyło się w kinie Baśń, rozpoczęło się o 16-stej. Burmistrz przemawiał do ~17.45, po czym powiedział, że niestety za 10 minut musi oddać salę (tak jakby wcześniej nie było wiadomo, że spotkanie odbywa się w sali kinowej i o 18-stej rozpoczyna się film). Jeszcze wtedy miałam nadzieję, że przez owe 10 minut mieszkańcy Piastowa będą mogli zadawać pytania. Ale - nie.... Po przemówieniu burmistrza na scenę wstąpiły 4 Panie z Naszego Piastowa i jedna z nich wygłosiła m.in. podziękowania dla burmistrzowi za to, że po ulicach Piastowa nie chodzą kury i kozy (bo taki obrazek pamięta ze swojego dzieciństwa)a dzieci nie muszą się bawić na zardzewiałych trzepakach. O zadaniu jakichkolwiek pytań Panu burmistrzowi oczywiście nie było mowy....
Mam nadzieje, że 05.12.2010r mieszkańcy wybiorą pana Kubickiego i wyjdziemy z 20 - letniego marazmu pozdrawiam

).