Witam,
Hmm debata rozgorzała - tylko dlaczego debata oscyluje wokół znikającego programu p. Kubickiego i rozważań nad fenomenem 20-letniego urzędowania p. Brzezińskiego????
Kwestię troli sobie odpuszczę, szkoda czasu, ale z tego co zauważyłem nastąpiła wzmożona aktywność tych stworów. .

Nie obrażając stworów.
Ciekawy zbieg okoliczności, że kilku nowych użytkowników rozpoczęło jawną agitację za jednym z kandydatów jednocześnie obrażając drugiego (niestety, przy braku argumentów stwierdzenie ze przez 20lat nic się w Piastowie nie zmieniło a UM to jedna klika knująca przeciw mieszkańcom - wyczerpuje tematy do rozmowy).
Zastanawia mnie kwestia programu p. Kubickiego - to jakieś Yeti - wszyscy wieżą że istnieje ale nikt nigdy nie widział - oryginału, hmm z tego co się orientuję do wyborów idzie się z przygotowanym, przemyślanym programem, a nie układanym przed drugą turą. Bo wg mnie nie zmienia się zasad podczas trwania gry. Dla mnie osobiście takie działania są zastanawiające, i rodzą po raz kolejny pytanie o doświadczenie samorządowe p. Kubickiego.
Wszystko to, znikające programy, pozbawiona argumentów negatywna kampania wobec p. Brzezińskiego czyniona przez "zwolenników zmian", utwierdza mnie w przekonaniu że w tym momencie Pana propozycje poza logo PO nie mają w sobie nic konkretnego. Czy startując z takim programem i takim zapleczem jako kandydat nie kojarzony z aktualnie popularną partią zyskałby Pan tyle głosów?
Może jest to mylne wrażenie ale zbudowane i potwierdzone w ogólnodostępnych dokumentach pisanych i Pana wypowiedziach słownych. Może przy bliższym spotkaniu zyskuje Pan dużo, tyle że ja nie miałem okazji się spotkać i porozmawiać. Może bym zmienił zdanie. Póki co zostaję przy swoim.
PS. KWIATUSZKU - nic - to znaczy co? Jakiś konkret czy kolejny ślepak?
Dobranoc
Nie karmić trolla.