przez przynadziei » Wt, 23 lis 2010, 18:46
nie wiem czy wszyscy nowi na forum przybyli tu tylko by "naganiać" - raczej nie i mam nadzieję że trochę sensownych osób tu zostanie aby niezależnie jaka będzie władza dalej patrzyć jej na ręce i omawiać rózne punkty widzenia jak dotąd robiliśmy...
nie wiem też czy wszystkie trole typu ksiądz czy gienek są zaangażowani w działania sztabu czy po prostu mają taki sposób porozumiewania się z otoczeniem (współczuję) nieważne... ale upraszam o zachowanie pewnych zasad i kultury - jakoś nie widzę w tym wątku aby ktoś nawoływałdo głosowania na konkretną osobę (oprócz p. Marka) kandydującą na burmistrza... skąd więc taki wrzask - przy różnych pytaniach o sens takiego wyboru, przy wątpliwościach - wrzask że to propaganda (PiS albo pewnie kosmitów). czy wszyscy musimy mieć takie same zdanie? jeżeli chcesz przekonać - rozmawiajmy o konkretach - nie udawaj księdza którym nie jesteś, nie pisz głupot bo to ludzi nie przekona a jedynie pokaże żeś idiotą...
pewnie też mógłbym zalogować się jako nowy użytkownik i przedstawić jako działacz lokalny PO, pisać dyrdymały o przeciekach z tajnych spotkań, dzieleniu stołków itd tylko po co? jestem normalnym mieszkańcem, interesuje mnie miasto a nie partia, intersuje mnie człowiek a nie lista... więc zamiast obrażania się wzajemnie i doszukiwania się spisków przeciwników starajcie się przekonać normalnych mieszkańców...