przez jakow14 » So, 13 lis 2010, 13:26
odpowiadam: T 21 może na 100% odpowiedzieć kto to jest Pani Kubicka ,ja pamiętam ,że taka osoba startowała wcześniej z Naszego Piastowa. Natomiast również dziś na targu rozmawiałem ze znajomymi różnych opcji i potwierdzają , że PO to jest jedyna partyja ,która w Piastowie obstawiła listy rodziną w różnych okręgach, oczywiście nie są to te same nazwiska.
Chciałbym podzielić się refleksją natury ogólniejszej, to też z dzisiejszej rozmowy na targu - ubolewam /my że wybory samorządowe nie odbywają się z prezydenckimi , na co się wcześniej zanosiło, wyszło inaczej. Bardzo liczyłem, że przy okazji wspólnych wyborów ,w tym prezydenckich - kiedy frekfencja wynosi - 70 %, to jest dwa razy więcej niż w samorządowych - byłaby szansa zorientować się i uzyskać wyniki bardziej zbliżonych do rzeczywistości, realiów naszych życzeń i aspiracji, a tak będzie niestety jak zwykle w moim kochanym miasteczku Piastowie,którego jestem autentycznym mieszkańcem od urodzenia, już niewielu jest takich.Młodzi pytają -to gdzie był szpital w którym się urodziłeś w Piastowie !?