W sensie drogi kolego, napisałem iż z mojej perspektywy tak zabrzmiało, nie że taki fakt nastąpił

Oczywiście masz prawo do wątpliwości i do pytań, jak każdy z nas. Ja osobiście nie wiem kim jest ten pan Radny, który zgłasza się. Mówisz że prowadzi firmę handlującą sprzętem medycznym, podasz proszę tutaj jaka to firma i kim jest ten Pan?

Bardzo chętnie się dowiem

Moim zdaniem, osoba która zajmuje się handlem czy jakimkolwiek prywatnym interesem, powinna być natychmiastowo odrzucana w wszelkich rodzaju przetargach, żeby nie zostać posądzona o "stronniczość" - inna kwestia że jako osoba uczciwa taka osoba która ewentualnie zostałaby Radnym, powinna sama nie składać swoich propozycji handlowych urzędowi w którym pracuje.
Rozumiem że taka deklaracja zostałaby złożona przez Ciebie
siekier że firma której jest Pan właścicielem, jeśli oczywiście jest to stan faktyczny nie podchodziłaby do przetargów organizowanych przez Miasto Piastów?
Taka deklaracja byłaby dojrzała i świadczyła o jasności i przejrzystości działań na arenie samorządu.
Ps. za 10 lat ja pójdę na Radnego

hehe

a w tym czasie wysprzątam parę ton makulatury z drzew i słupów

Ps. Panie Kubicki dziękuje, że po spotkaniu w klubie Relax, zniknęły Pana ogłoszenia na okolicznych słupach i drzewach.