skoro już mamy taką koniunkcje planet (raz na 4 lata) że ze snu zimowego budzi się opozycja i wszelacy chętni i gotowi do zmian to spodziewajmy sie również że znowu uaktywni sie strona www pewnego stowarzyszenia (mieli już wiadukt w logo to może teraz rondo?) a do skrzynek dostaniemy świeżutki biuletyn

dobrze że ten chociaż nie jest raz na 4 lata
wolałbym ugościć herbatą w domu jakiegoś kandydata na radnego ale pewnie taka forma aktywności wyborczej jak chodzenie po domach jest poniżej ich godności... a może przy parafii znowu ruszy punkt porad prawnych i przeczytany zostanie z nazwiska z ambony jakiś wspaniały kandydat?
EDYTOWANE HAU HAU HAU PRZY OSTATNIM ZDANIU MUSZĘ COŚ ODSZCZEKAĆ
przypomniałem sobie że gdzieś czytałem że porady nie zostały zawieszone jak podejrzewałem i że pomysłodawca cały czas ich bezpłatnie udziela... i to chyba był drugi raz gdy z nazwiska a nie anonimowo pojawił się na naszym forum jakiś radny. przepraszam Pana Rafała. moja zgryzliwość dotyczy tylko osób które coś robią specjalnie przed wyborami a potem o tym zapominają - jeżeli potem się to kontynuuje to tylko brawa za to że nie robi się tego dla poklasku. jeszcze raz przepraszam
Ostatnio edytowano Cz, 16 wrz 2010, 18:55 przez
przynadziei, łącznie edytowano 1 raz