przez marekkubicki » Cz, 21 paź 2010, 10:26
Drogi, a może Droga PMK,
Jesteś osobą inteligentną i zdajesz sobie sprawę z tego, że prokurator może żądać tak dokładnych informacji. Ja nie znam Twego imienia i nazwiska, twarzy, a nawet płci.
A może to Ty byłeś/byłaś tą osobą z którą rozmawiałem i udzieliła mi takich informacji.
W jakim celu. Mogę się tylko domyślać po Twoim drążeniu tego wątku, bo inne Ciebie nie interesują. Na forum wygodnie być osobą bez imienia i nazwiska.
Widzisz, niektórzy internauci to nawet przypisują mi znajomość z duchami, jak oni chcą to wykorzystać, nie wiem.
Powiedz mi co wynika z informacji na stronie UM, że Burmistrz zaprasza na spotkanie organizacje. Gdzie jest protokół po spotkaniu. Może na tym spotkaniu były wypowiedzi nie korzystne dla UM, a może schlebiające. Gdzie są publikowane protokoły z sesji RM.
Widzisz, ja dokładnie nie wiem z kim prowadzę dialog na tym forum.
A może jesteś osobą która twierdzi, że PO to szmaty i nie ma o czym z tym grupowaniem rozmawiać. A może jesteś osobą związaną pośrednio lub bezpośrednio z obecną władzą
i na rękę jest Ci utrzymanie obecnej sytuacji, bo przy nowej można stracić jakieś przywileje. W takich sytuacjach wielu ludzi ukrywa swoje właściwe poglądy i twarze.
Ci internauci, którzy mnie nie znali do tej pory, a byli zainteresowani, któż to jest ten Kubicki i dlaczego śmie startować na burmistrza i mieszać szyki NP., to teraz rozmawiają ze mną twarz i twarz.
Z zapalczywości Twoich wypowiedzi też wiele wynika.
Pozdrawiam,
Marek Kubicki