@Gienek
"Widzę że Koło Wzajemnej Adoracji pod wezwaniem burmistrza Brzezińskiego zaczęło mocno bić pianę na temat znikającego programu.
Ciekawe jest to, że nikt nie próbuje rozliczyć Brzezińskiego z jego obietnic wyborczych z przed czterech lat." Na litość boską, a co my tu robimy ? Stwierdziliśmy przecież, że ideałem nie jest. Powolutku coś robi, mógłby robić szybciej i być bardziej otwarty na ludzi. Koło wzajemnej adoracji pod wezwaniem Marka Kubickiego robi też dobrą robotę. Gdyby kandydat mógł zabłysnąć to okolice znikły by w cieniu oślepiającego światła.
Cały wieczór motywem przewodnim był znikający program. A co miało być ? Asteroida przelatująca blisko ziemi ? To jest temat o wyborach, i program wyborczy się w tym temacie mieści. Poczekać pewnie by wystarczyło, tylko ile ? Do po drugiej turze ?
@Marekkubicki
Awarie serwera w moim mniemaniu (a wydaje mi się, że jednak coś na ten temat wiem) wyglądają nieco inaczej. Nie działa cała domena, albo np nie wczytują się grafiki (wszystkie, lub wybrana), albo gubione jest ostylowanie strony. Natomiast nie spotkałem jeszcze takiej awarii, że znika tylko artykuł i dokument. W CMSie można wyłączyć publikowanie artykułu, ale nie da się tego zrobić przypadkiem - trzeba w coś kliknąć - to nie jest awaria

Ale OK, jest to jakieś wyjaśnienie. Program umieszczony na stronie jest odmienny niż pierwotny, czego w prosty sposób dowiódł Sulimo. Więc nie jest identyczny.
W temacie Biuletynu. Oczywiście, że można było poczekać, i rozdać go po zakończonych wyborach. Ale każda okazja jest dobra, czyż nie ?
Pan Kubicki stwierdził, że niektóre punkty to jest to co było w jego programie, czyli wszyscy czekali na jego program, a potem go przepisali. Czyż nie ? Pewnie Burmistrz też by przepisał, bo czekał.
Kampania na obiektach publicznych - moim skromnym zdaniem to jest po prostu żenada. Jedni wieszają się przy kościołach, inni na przedszkolach, jeszcze inni przy inwestycjach drogowych albo na zieleni miejskiej. Kwestię zaśmiecania miasta ulotkami pomijam. Wszystko i tak sprowadza się do umieszczenia facjaty i nr listy, a przecież to nie jest głosowanie na Miss i Mistera Miasta.