przez gienek » So, 23 lip 2011, 21:02
A Ty jak zwykle swoja stara śpiewkę o mnie i PO. Jeżeli to maja być argumenty , które maja mnie przekonać do dobrej woli Brzezińskiego to niestety słabo to widzę. Powtórzę bo widzę , że masz problemy ze zrozumieniem, otóż jestem przeciw NP bo to lenie i cwaniaki, którzy przez 20-a lat dbali o siebie o miasto już mniej. Obecna ekipa puki co też na razie się nie wykazuje i niewiele dobrego można o nich powiedzieć, ale pierwsze oceny będę formułował po roku działalności.
Jak widzisz moje uwielbienie Kubickiego i PO jest dużo mniejsze niż Twoje Brzezińskiego i NP. Mam wrażenie, że Ty również jesteś w jakiś sposób uwikłany w działalność organizacji przez pomyłkę nazwanej samorządową czyli NP. Twój brak obiektywizmu, nawet w tej sprawie daje wiele do myślenia, bo nie rozpatrujesz tej sprawy z punktu widzenia mieszkańców Tylko z punktu widzenia partyjnego. Bo to oni, PO się nie przygotowali. I masz rację, bo się nie przygotowali i nie chcieli w ciemno głosować bo nie są maszynami do głosowania. Ktoś dał w PO ciała. Ale NP i Brzeziński mogli tu pomóc i pokazać jak się to robi profesjonalnie. A co zrobili ? Strzelili focha. Wstyd, jedni i drudzy !
Również w innych sprawach wykazujesz się skrajnym egoizmem, bo ważniejsze jest tu Twoje dobro (bilety ZTM), niż dobro miast i innych mieszkańców.